search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Συνεπιμέλεια: Προαναγγελία πιέσεων στη Δικαιοσύνη καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

21.05.2021 16:19
divorce_new

Για προετοιμασία λόμπι υπέρ της συνεπιμέλειας για πιέσεις προς τη Δικαιοσύνη, που θα κληθεί να εφαρμόσει το νέο νόμο κάνουν λόγο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρουσιάζοντας αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι οι ομάδες πίεσης υπέρ της συνεπιμέλειας -για τις οποίες είχε μιλήσει στη Βουλή και η Μαριέττα Γιαννάκου– σχεδόν απειλούν τους δικαστές, γράφοντας, μεταξύ άλλων ότι «να φροντίσουν τα μέλη που διαρρέουν τα της ομάδας να ενημερώσουν την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ότι βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο. Τους το λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ».

Με αυτό το στοιχείο στη δημοσιότητα, ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, επισημαίνει στον προσωπικό του λογαριασμό ότι «η βουλή βρίσκεται σε καθεστώς “περιορισμένου κοινοβουλευτισμού“». «Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτο, το lobby που πανηγυρίζει για τη χθεσινή ψηφοφορία, με την συγκεκριμένη ανάρτηση προβαίνει σε ευθείες απειλές κατά των δικαστών που εμπίπτουν καθαρά στη σφαίρα του ποινικώς κολάσιμου» καταγγέλλει ο ίδιος, ενώ συνεχάρη τόσο την Μ. Γιαννάκου όσο και την Όλγα Κεφαλογιάννη για τη στάση τους χθες και προχθές στη Βουλή.

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Αγαθοπούλου καταγγέλλει τη διαδικασία την οποία χαρακτηρίζει «φιάσκο» και απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα αιχμηρά γράφει «να τους χαίρεστε τους συνοδοιπόρους σας».

Ειδήσεις σήμερα

Συνεπιμέλεια: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο – Καταψήφισαν Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη

Συνεπιμέλεια: Ενστάσεις στη ΝΔ, «απουσίες» με νόημα στο ΚΙΝΑΛ, ολομέτωπη επίθεση από Τσίπρα (Videos)

Γιάννης Λοβέρδος: Δεν έκανα λάθος επί της ουσίας – ΣΥΡΙΖοτρόλ απομόνωσαν τη φράση μου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:55