search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:32
MENU CLOSE

Formula 1: Ακυρώνεται και πάλι το Grand Prix της Σιγκαπούρης

04.06.2021 18:53
Formula 1 new

Όποιος νομίζει ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει τελειώσει, καλό θα είναι να ρίξει μια ματιά στο καλεντάρι της Formula 1.

Οι αυστηροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί οδήγησαν, σύμφωνα με το BBC, στην ακύρωση του Grand Prix της Formula 1 της Σιγκαπούρης, για δεύτερη συνεχόμενη σεζό.

Το τριήμερο είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου (1-3/10), με το Ίστανμπουλ Παρκ της Κωνσταντινούπολης να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για να καλύψει το κενό που προέκυψε, αφού προηγουμένως είχε ακυρωθεί το τουρκικό Grand Prix (το οποίο είχε πάρει τη θέση του Καναδικού) εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που έθεσε η Βρετανία.

Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα το Όστιν να φιλοξενήσει δύο αγώνες το φθινόπωρο, την ώρα που και άλλα Grand Prix παραμένουν “στον αέρα” (Ιαπωνία, Βραζιλία, Μεξικό και Αυστραλία).

Αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει πόσοι αγώνες θα γίνουν μέσα στο 2021, με αποτέλεσμα ομάδες και οδηγοί να αντιμετωπίζουν με ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και σοβαρότητα κάθε αγώνα, καθώς κάθε αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα.

Moto3: Ο Ντιπασκιέ έχασε τη «μάχη» με τον θάνατο

Formula 1: Θετικός στον κορωνοϊό ο Λιούις Χάμιλτον – Χάνει το GP του Μπαχρέιν

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula1 – Διαλύθηκε το μονοθέσιο του Τζιοβινάτσι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31