search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 09:54
MENU CLOSE

Απίστευτες σκηνές στο κέντρο του Ηρακλείου – Μαινόμενο πλήθος κυνηγούσε μετανάστες

06.06.2021 15:20
Hrakleio_new

Σκηνές -στην καλύτερη περίπτωση- «ροκ» μεταφέρουν μαρτυρίες πολιτών, που βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, τόσο από αυτόπτες μάρτυρες όσο και από αστυνομικές πηγές, μαινόμενο πλήθος 100άδων νεαρών ατόμων στράφηκε κατά δύο αλλοδαπών –Παλαιστινίων συγκεκριμένα- με αφορμή το γεγονός ότι ο ένας από αυτούς παρενόχλησε μια κοπέλα.

Οι εικόνες που μας μεταφέρονται αναφέρουν άγριο κυνηγητό, με τον έναν από τους κυνηγημένους να καταφεύγει σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής, προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα, ενώ ο δεύτερος εικάζεται ότι κατάφερε να διαφύγει στους γύρω δρόμους. 

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να κατευναστεί το μένος των “κυνηγών”.

Αστυνομικοί προσήγαγαν τον αλλοδαπό που είχε βρει “καταφύγιο” στο κατάστημα, ωστόσο ακόμα και την ώρα της προσαγωγής δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες προς το μέρος του ενώ κάποιοι εκτόξευσαν και διάφορα αντικείμενα, όπως μπουκάλια

Με την αποχώρηση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα υποβληθούν μηνύσεις για το περιστατικό.

Οργανωμένο έγκλημα: Να απομακρυνθούμε από το δόγμα «αφήστε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους» (Video)

Άγραφα: Άγριες συγκρούσεις σε διαδήλωση ενάντια στα αιολικά πάρκα (Video)

Ποιοι φόροι επηρεάζονται από τις νέες αντικειμενικές – Ολόκληρη η λίστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 09:52