search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:47
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: Όταν ταξιτζής, που δεν τον αναγνώρισε, του διηγήθηκε ότι τον είχε δει… «κόκαλο»

07.06.2021 10:55
lazopoulos

Ένα περιστατικό με έναν οδηγό ταξί που τον είχε πάρει κούρσα αλλά δεν τον αναγνώρισε εξιστόρησε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον Down Town ο Λάκης Λαζόπουλος διηγήθηκε μια ιστορία, όταν ο οδηγός του ταξί στο οποίο είχαν επιβιβαστεί με τη συζυγό του Τασούλα τους… περιέγραψε, (χωρίς να έχει καταλάβει ποιος είναι), ότι τον είχε δει υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Με αφορμή την ιστορία με το κότερο ο Λάκης Λαζόπουλος είπε συγκεκριμένα:

“Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα (τη σύζυγό του), που μου έλεγε ξανά και ξανά… «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;

Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά!..

Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να με έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα «παρ’ το να ησυχάσω»”.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για την Τασούλα του: Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου…

Survivor: Αγνώριστος ο Τριαντάφυλλος – «Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε» (Video)

Μπέττυ Μπαζιάνα: Εμβολιάστηκε στη σειρά της η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:44