search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:33
MENU CLOSE

Οι…ΤΑΔΕ θα φύγουν

08.06.2021 08:50

Με την αλλαγή της σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου ξεκινάνε οι ανακατατάξεις στην ΕΤΑΔ. Η διαπίστωση ότι το δίδυμο πρόεδρος Μπέζας και Στ. Βλαστός διευθύνων σύμβουλος δεν μπορεί να συνεννοηθεί, δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγές και σε αυτό το επίπεδο. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι, ότι το Μαξίμου και το Υπερταμείο δεν μπορούν να παρακολουθούν άλλο την αδράνεια και τους ρυθμούς χελώνας στην εταιρεία που είναι ο πιο μεγάλος ιδιοκτήτης γης και ακινήτων στην Ελλάδα.

Ψαριά Χαλκίδας

Ε, δεν μπορεί να πει κανείς ότι έκανε διάνα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με την μεταγραφή του Συμεών Κεδίκογλου. Οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος στα μίντια, αλλά κυρίως τα social media, ήτανε σφόδρα επικριτικές. Βέβαια το πράγμα δεν έχει γυρισμό και όλα θα κριθούν, αν κριθούν, όταν θα είναι υποψήφιος και τι ψάρια θα πιάσει στην Εύβοια ο Συμεών –για να μην μπερδευόμαστε– Κεδίκογλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28