search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Σταϊκούρας: Πολίτες μου λένε ότι είναι… εύλογο να αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ (Video)

11.06.2021 15:40
Xristos Staikouras_new

Τελικά, κάθε φορά που οι πολιτικοί θέλουν να υπερασπιστούν τις αποφάσεις τους, πάντα βρίσκουν… πολίτες έτοιμους να τις στηρίξουν.

Το ίδιο έκανε και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που υποδέχονται θετικά τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών και τις συνεπακόλουθες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι επικοινωνούν συμπατριώτες μου από τα νότια προάστια ή από το Πόρτο Χέλι – σας φέρνω χαρακτηριστικά παραδείγματα – που έχουν δει τη σημαντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Μου επιβεβαιώνουν πού γίνονται οι συναλλαγές, σε πολύ χαμηλότερες αντικειμενικές από τις εμπορικές, και θεωρούν ότι είναι εύλογο να αυξηθεί σε αυτούς ο ΕΝΦΙΑ. Απλά δεν θα ‘θελαν να αυξηθεί ισόποσα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών» υποστήριξε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Δηλαδή συγγνώμη, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας λένε: αυξήστε μου τον ΕΝΦΙΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο ΥΠΟΙΚ ότι «είναι άνθρωποι, οι οποίοι λένε ότι είναι σωστό αυτό που κάνετε ως άσκηση» προσθέτοντας: «Και μην ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς έχουν σπίτια και αλλού όπου μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ».

Πρόταση Κύρτσου για το χρέος της ΝΔ στις τράπεζες

«Βράζουν» οι «γαλάζιοι» με τον Σκυλακάκη

Βουλευτής της ΝΔ ζητά αλλαγές και βελτιώσεις στο εργασιακό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:45