search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15
MENU CLOSE

«Βράζουν» οι «γαλάζιοι» με τον Σκυλακάκη

11.06.2021 09:07
skylakakis_theodoros_new

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης ουδέποτε ήταν ο… αγαπημένος της ΝΔ, παρότι έχει περάσει τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από τη Δευτέρα, ωστόσο, οι «μουρμούρες» που ακούγονται στη Νέα Δημοκρατία σε βάρος του δίνουν και παίρνουν, αφού ο ίδιος, προφανώς σε μία κρίση ειλικρίνειας, κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς όσους ιδιοκτήτες ακινήτων πλήττονται από την αύξηση των αντικειμενικών αξιών να… αυξήσουν τα ενοίκια.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ειδικά στην Αθήνα υφίσταται ήδη στεγαστικό πρόβλημα και τα ενοίκια έχουν πάρει την ανιούσα, οι δηλώσεις Σκυλακάκη είναι «το λιγότερο προκλητικές και σίγουρα δεν δείχνουν έναν πολιτικό που επικοινωνεί με τα προβλήματα της κοινωνίας», αυτά λένε γαλάζια στελέχη σύμφωνα με το matrix24.

Πρόταση Κύρτσου για το χρέος της ΝΔ στις τράπεζες

Νέος ρόλος για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Φίλης: Ναι σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με ΜέΡΑ25 – Όχι σε μεταγραφές τύπου Κεδίκογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15