search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Euro 2020: Ολλανδία-Ουκρανία 3-2 σε έναν συναρπαστικό αγώνα (Videos)

13.06.2021 23:58
euro_2020_new

Πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις απόλαυσαν φίλαθλοι και τηλεθεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Ουκρανία στο Άμστερνταμ, στο πλαίσιο του Euro 2020.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά, με τους επιθετικούς των δύο ομάδων να απειλούν τις αντίπαλες εστίες. Ωστόσο το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ολλανδοί κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να προηγηθούν με 2-0, με γκολ των Βαϊνάλντουμ και Βέχορστ. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να αντεπιτεθούν και να ισοφαρίσουν γρήγορα σε 2-2, με γκολ των Γιαρμόλενκο και Γιαρέμτσουκ. Ωστόσο στο 85ο λεπτό ο Ντάμφρις πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Μπλιντ, Ντε Φρέι, Τιμπέρ, Βαν Άανχολτ, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Βέγκχορστ, Ντεπάι

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Μικολένκο, Καραβάεβ, Ζιντσένκο, Σίντορτσουκ, Μαλινόβσκι, Γιαρμολένκο, Ζούμπκοφ, Γιάρεμτσουκ

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Euro 2020: Οργισμένη διάψευση για τις θεωρίες συνωμοσίας – Ο Έρικσεν «δεν είχε κορωνοϊό, ούτε είχε εμβολιαστεί»

Euro 2020: Σοβαρή η κατάσταση του Άγγλου οπαδού που έπεσε από εξέδρα του Wembley

Euro 2020: «Μακεδονία» η «Βόρεια Μακεδονία» για τους εκφωνητές της κρατικής τηλεόρασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:32