search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Euro 2020: Κροατία – Τσεχία 1-1, όλα ανοιχτά για την πρόκριση (Videos)

18.06.2021 21:29
sik-penalty-euro
Photo: Twitter

Κροατία και Τσεχία έμειναν στο 1-1 για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020, με τους Τσέχους να παραμένουν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς και την Κροατία να παίρνει τον πρώτο της βαθμό και να φιγουράρει στη… δύσκολη τρίτη θέση.

Η Τσεχία πήρε το προβάδισμα στο 37′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σικ, ενώ η Κροατία ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ισοφάρισε με τον Πέρισιτς στο 47′.

Στο α’ ημίχρονο, η ομάδα του Ντάλιτς ανέβασε απόδοσή, ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Τσέχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα.

Μετά από μια επεισοδιακή φάση με τον Λόβρεν να βρίσκει με τον αγκώνα τον Πάτρικ Σικ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι μετά το cross check στην on field display και ο… ματωμένος φορ διαμόρφωσε το 1-0 για την Τσεχία.

Η Κροατία έκανε δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσα στο 47′, με τον Πέρισιτς να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και με δυνατό σουτ να νικάει τον Βάλτσικ για το 1-1

Οι Τσέχοι απείλησαν εκ νέου στο 52′ με τον Σούτσεκ, ωστόσο στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, με την επόμενη φάση να καταγράφεται στο 72′ με το σουτ του Βλάσιτς να περνάει ψηλά.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με την Τσεχία να βγαίνει κερδισμένη από την ισοπαλία, ενώ η Κροατία βρίσκεται στην 3η θέση και την τελευταία αγωνιστική θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Σκωτία (22/6).

Κροατία: (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς,Βρσάλικο, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Βίντα, Κόβατσιτς (88’ Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Μόντριτς, Ρέμπιτς (46’ Πέτκοβιτς), Μπρέκαλο (46’ Ιβάνουσετς), Κράμαριτς

Τσεχία: (Γιάροσλαβ Σιλχαβί): Βάτσλικ, Τσελούστκα, Τσουφάλ, Κάλας, Ντάριντα (87’ Μπαράκ), Χόλες (63’ Κραλ), Μάσοπουστ (63’ Χλόζεκ), Σούτσεκ, Μπορίλ, Γιάνκτο (74’ Σέβτσικ), Σικ (74’ Κρμέντσικ)

Tα highlights του αγώνα:

Το… ιδιαίτερο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Eξιτήριο μετά την τοποθέτηση βηματοδότη για τον Έρικσεν

Euro 2020: Η Σουηδία και η πρόκριση στους «16» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:56