search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:09
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν ζητά να φύγουν τα κανάλια έξω από το σπίτι στην Αλόννησο (Video)

30.06.2021 16:33
GLYKA_NERA_BEBE_NEW

Να φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το σπίτι τους στην Αλόννησο ζητά η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς.
Στην Αλόννησο βρίσκεται από χθες η μικρή Λυδία μετά την εισαγγελική διάταξη που έδωσε την προσωρινά την επιμέλεια της στην οικογένεια δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ακόμη όμως τόσο η μικρή όσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι καθώς απ’ έξω έχουν κατασκηνώσει οι τηλοπτικές κάμερες περιμένοντας για ένα πλάνο της μικρής καθώς η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο ευχάριστο δεν είναι για την οικογένεια που ζητά την απόσυρση των τηλεοπτικών συνεργείων ώστε η ζωή τους να μπει σε έναν πιο φυσιολογικό ρυθμό.

«Δεν μπορούν να πάνε μια βόλτα μέχρι την πλατεία, να βγουν με το καροτσάκι» ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταφέροντας το αίτημα της οικογένειας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικά αν κάτι τέτοιο δεν γίνει σεβαστό.

Σημειώνεται πως η μικρή Λυδία έφτασε στην Αλοννησο την Τρίτη, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένεια της δολοφονημένης μαμάς της, κατά εφαρμογή της εισαγγελικής απόφασης που δίνει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια της Καρολάιν.

Η μικρή Λυδία θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της στον τόπο που μεγάλωσε και η αδικοχαμένη μητέρα της, στο νησί της Αλοννήσου.

Όλη η Αλόννησος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται εμβολιασμοί σε σπίτια, πλατείες και… πλαζ!

Γεωργιάδης: Ωριμάστε, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά – Αν σας ξανακλείσουμε χρεοκοπήσατε (Video)

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Ο δράστης κατέστρεψε με… αίμα τον τρίτο πίνακα! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:09