search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:35
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για αντιεμβολιαστές: Κάνουν λάθος αν κάποιοι νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά (Videos)

03.07.2021 11:46
gewrgiadis

Τη σημασία αποφυγής ενός νέου lockdown το χειμώνα επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open, επανέλαβε: «Αν ξαναμπούμε σε lockdown η οικονομία θα καταστραφεί», επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για υψηλά επίπεδα αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος μάλιστα στα ποσοστά εμβολιασμού των βόρειων χωρών, ιδιαίτερα στις κρίσιμες ηλικίες 70 και 80, έκανε λόγο τεράστια ωριμότητα. «Όταν εγώ βλέπω στη Σουηδία, στη Νορβηγία, στη Δανία, στη Γερμανία, στην Ολλανδία να έχουν ποσοστά 85-90%, και στην Ελλάδα 60 και 70% αυτό με τρομάζει», σημείωσε, τονίζοντας πως φοβάται πως οι πολιτικές δεν θα είναι ίδιες «αν οι άλλες χώρες δεν κινδυνεύουν το ίδιο». «Άρα καλό είναι να μην βρεθούμε σε τέτοιου είδους διλήμματα», κατέληξε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρατήρησε ότι την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν τα κρούσματα και έστειλε μήνυμα σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Καββαθάς: «Δεν αντέχουν νέο κλείσιμο οι επιχειρήσεις»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, σημείωσε πως πρέπει να «εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού», και τόνισε πως «δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις νέο κλείσιμο».

Σημείωσε δε, πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση και για τους άλλους κλάδους θέλουν βελτίωση, έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Διαβάστε επίσης:

Τζανάκης: Γλιτώσαμε 16.500 κρούσματα και 400 θανάτους λόγω εμβολιασμού

Η απουσία ήπιων παρενεργειών μετά από εμβόλιο mRNA δεν σημαίνει ότι αυτό δεν «δουλεύει»

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι ο κορωνοϊός επίσης! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν φύγετε για διακοπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50