search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:19
MENU CLOSE

Κεφαλονιά: «Ράγισαν καρδιές» στο τελευταίο «αντίο» στην 16χρονη Ελευθερία

03.07.2021 16:16
kefalonia_troxaio_kideia
Πηγή φωτογραφίας: inkefalonia.gr

Η Κεφαλονιά βυθίστηκε στο πένθος και σήμερα αποχαιρέτησε την 16χρονη Ελευθερία που τόσο άδικα και πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή στο τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή ακόμη δύο ανθρώπων, του 20χρονου Παναγιώτη και του 80χρονου Διονύση.

Το νησί παραμένει συγκλονισμένο και βαθύτατα «πληγωμένο» από το πλέον πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην ιστορία του.

Οι καρδιές «ράγισαν» στο τελευταίο «αντίο» της 16χρονης Ελευθερίας στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου.

Ήταν εκεί και οι δικοί της άνθρωποι, οι τραγικοί γονείς της, οι συμμαθητές της, φίλοι της και απλοί άνθρωποι και πού ήθελαν να πουν με τον τρόπο τους «αντίο» σε αυτό το κορίτσι, που η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή μαζί της.

Την αποχαιρέτησαν, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, και σχεδόν ομοιόμορφη εμφάνιση με «λευκά» μπλουζάκια (όπως η ψυχή της Ελευθερίας) και μαύρα παντελόνια (της θλίψης και της απώλειας). Μια εκκλησία γεμάτη με νέα παιδιά. «Βουβός» ο πόνος.

Ήταν μια τραγωδία που ο επίλογός της θα γραφτεί σε τρία μέρη και ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι με την κηδεία της 16χρονης Ελευθερίας, θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου με την κηδεία του 20χρονου Παναγιώτη και την επόμενη εβδομάδα με την κηδεία του 80χρονου Διονύση. 

Με πληροφορίες από inkefalonia.gr

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο με 2 τραυματίες κοντά στα διόδια του Ισθμού – Το ένα ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα (Photo | Video)

Κρήτη: Τα 10 λεπτά που θα έσωζαν τη ζωή της 29χρονης Γαλλίδας

«Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…»: Πέθανε η 7χρονη ανιψιά της Έρικκας Πρεζεράκου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:19