search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:52
MENU CLOSE

Μπιλ Γκέιτς: Σκέψεις να απομακρυνθεί η Μελίντα από το κοινό ίδρυμά τους

07.07.2021 19:42
bill_gates_malinda_gates_new

Το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς φαίνεται ότι φέρνει αναταράξεις και το κοινό ίδρυμα που έχει το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαζυγίου, ο Μπιλ Γκέιτς και η Μελίντα Γκέιτς θα πρέπει να αποφάσίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τη διαχείριση του ιδρύματός τους το οποίο επιδίδεται σε φιλανθρωπικό έργο, αλλά και χρηματοδότηση της επιστημονικής έρευνας σε διάφορους τομείς.

Κατά τα φαινόμενα, διαχειριστής του ιδρύματος θα παραμείνει ο Μπιλ Γκέιτς, ενώ η Μελίντα Γκέιτς θα αποχωρήσει από αυτό, εκτός κι αν μέσα σε διάστημα περίπου δύο ετών βρεθεί ένα modus operandi που θα μπορέσει να διατηρήσει το -πρώην- ζευγάρι στην ηγεσία του ιδρύματος μετά το διαζύγιο.

Ο επικεφαλής του ιδρύματος Μαρκ Σούζμαν δήλωσε σε μήνυμα προς τους εργαζόμενους ότι ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς «συμφώνησαν ότι εάν μετά από δύο χρόνια κάποιος από τους δύο αποφασίσει ότι δεν μπορεί να δουλεύουν μαζί, η Μελίντα θα παραιτηθεί» και θα πάρει προσωπικούς πόρους από τον Μπιλ Γκέιτς.

Παράλληλα, πλέον έχει ανοίξει η συζήτηση και για την προσθήκη νέων μελών στο ίδρυμα, που θα προσφέρουν πόρους και ιδέες. Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, το Ίδρυμα Γκέιτς διοικούσαν ο Μπιλ και η Μελίντα, ο πατέρας του Γκέιτς και ο δισεκατομμυριούχος Γουόρεν Μπάφετ.

Διαβάστε επίσης

Μπιλ Γκέιτς: Καταγγελίες για bullying και παρενόχληση όταν ήταν στην Microsoft

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού «χωρίς το τσιπάκι του πατέρα της»

Microsoft: «Συνταξιοδοτεί» οριστικά τον Internet Explorer

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:51