search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Ίος: Αυτό είναι το πάρτι των 1.000 ατόμων που «σκόρπισε» τον κορωνοϊό (Video)

08.07.2021 14:05
beach party new

Οι Πανελλαδικές τελείωσαν, ώρα για διακοπές και πάρτι. Αυτό σκέφτηκαν χιλιοι και πλέον νέοι και ξεφάντωσαν πραγματικά σε μεγάλο πάρτι της Ίου . Δεν είχαν υπολογίσει όμως τον κορωνοϊο…

Οι εικόνες από το πάρτι εκείνης της βραδιάς σε beach bar της Ίου μαρτυρούν το πώς μολύνθηκαν τα νεαρά άτομα από τον κορωνοϊό. Στο βίντεο του protothema.gr οι νέοι φαίνονται να γλεντούν με την ψυχή τους στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον.

Ο Δήμαρχος της Ίου κ. Γκίκας εξηγεί στο ίδιο site ότι τα παιδιά αυτά μετά το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων έκλεισαν διακοπές στο νησί και πως στη συνέχεια κατέληξαν να βρίσκονται σε καραντίνα στα ξενοδοχεία τους και θετικοί στον ιό.

«Στις 2 και 3 Ιουλίου ήρθαν στο νησί μας στην Ίο, περίπου 1.000 παιδιά τα οποία είχαν τελειώσει τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και ήρθαν εδώ να κάνουν τις πρώτες τους διακοπές.

Δυστυχώς, από την πρώτη κιόλας ημέρα κάποια από αυτά, περίπου 10 στον αριθμό, άρχισαν να έχουν κάποια συμπτώματα. Πήγαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας, έκαναν το τεστ και βγήκαν θετικά στον κορωνοϊό. Έγινε η ιχνηλάτιση και τα παιδιά μαζί με τις στενές επαφές τους μπήκαν σε καραντίνα» ανέφερε αρχικά ο κ. Γκίκας.

Διαβαστε επίσης

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Πανελλήνιες 2021: Επίσημα στις 9 Ιουλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Φωτιά στη Χίο: Εκκενώθηκαν προληπτικά τρία χωριά – Ισχυροί άνεμοι (Video)



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17