search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

08.07.2021 13:03
peloni_new

Προ των πυλών φαίνεται ότι είναι πλέον οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, με φόντο τη μετάλλαξη Δέλτα και τη νέα έκρηξη κρουσμάτων.

Όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, οι ανακοινώσεις για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η κυβέρνηση έλαβε τη σχετική εισήγηση από την εθνική επιτροπή βιοηθικής για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, θα ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα», απάντησε σε σχετική ερώτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα γίνει η αρχή των υποχρεωτικών εμβολιασμών από το προσωπικό στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το προσωπικό των νοσοκομείων.

Παράλληλα σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες για τη λειτουργία των κλειστών χώρων από τις 15 Ιουλίου.

Όπως είπε, η πορεία της πανδημίας είναι δυναμική και οι αριθμοί αξιολογούνται καθημερινά. «Η πανδημία είναι δυναμική κατάσταση την οποία παρακολουθούμε και αξιολογούμε σε συνεργασία με την Επιτροπή των επιστημόνων. Έχει ανακοινωθεί το πλαίσιο για το πώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, θα αξιολογηθούν τα επίκαιρα δεδομένα και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Παυλάκης: Τα κρούσματα σχεδόν θα διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα, αν μείνουν έτσι τα πράγματα

Πανελλήνιες 2021: Επίσημα στις 9 Ιουλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Καιρός σήμερα: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία – Πού αναμένονται καταιγίδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50