search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:55
MENU CLOSE

Αυτές τις παρουσιάστριες διεκδικεί το Open

11.07.2021 14:49
OPEN-Beyond

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και πολλές εκπομπές ρίχνουν οριστικά αυλαία. Tα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα το Open φέρεται να διεκδικεί δύο γνωστές παρουσιάστριες για να στελεχώσει τις ψυχαγωγικές ζώνες μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σύμφωνα με την Espresso, τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από την Κατερίνα Καραβάτου και την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι δύο από τις παρουσιάστριες που βρίσκονται στο στόχαστρο του Ανοιχτού Καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη λήξη της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με το κανάλι Star, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η παρουσιάστρια, εκτός από την κρούση του ΑΝΤ1δέχεται στενό μαρκάρισμα και από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Αλλά και η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει βάλει πλώρη για το Open. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια συζητά για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετά τη «φυγή» της Σίσσυς Χρηστίδου. Τις φήμες επιβεβαίωσε και η ίδια καθώς εθεάθη στο Κορωπί και στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Τραβώντας ένα insta story για μια εμπορική συνεργασία πρόδωσε την επίσκεψή της στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να την προορίζουν για την παρουσίαση μιας μαγνητοσκοπημένης ωριαίας εκπομπής με γυναικείο περιεχόμενο, το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

«Είναι το κορίτσι του αφού!» – Εγκαταλείπει τη Γερμανού για τη Μενεγάκη

Κατερίνα Καραβάτου: Επίσημο τέλος για τη «Φωλιά των Κου-Κου» (Video)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:54