search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:26
MENU CLOSE

Γερμανού για το φινάλε της Καραβάτου: «Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα» (Video)

10.07.2021 18:00
germanou_karavatou

Το συγκινητικό αντίο της Κατερίνας Καραβάτου στο Star και το φινάλε της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι. Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας», συνέχισε, καταλήγοντας: «Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω».

«Ουδείς αναντικατάστατος, σε κάθε δουλειά», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:24