search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:46
MENU CLOSE

Euro 2020: Ρατσιστικές επιθέσεις σε Σάντσο, Ράσφορντ και Σάκα για τα χαμένα πέναλτι (Videos)

12.07.2021 09:28
sancho_new

Οι «ανεγκέφαλοι» ρατσιστές, που λυμαίνουν δυστυχώς και τον χώρο του ποδόσφαιρου, χτύπησαν ξανά μετά το τέλος του τελικού του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία στα πέναλτι οι Μπουκαγιό Σάκα, Τζέιντον Σάντσο και Μάρκους Ράσφορντ, οι τρεις παίχτες των «τριών λιονταριών» που απέτυχαν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα έγιναν δέκτες ρατσιστικών επιθέσεων μέσω social media από Άγγλους οπαδούς.

Άμεσα, η αγγλική ομοσπονδία (FA) έσπευσε με ανακοίνωση να καταδικάσει αυτές τις αντιδράσεις δηλώνοντας αηδιασμένη.

Παράλληλα και ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ, φρόντισε με δήλωση του να «καλύψει» τους παίχτες του και να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την έκβαση της διαδικασίας των πέναλτι.

Όπως τόνισε οι εκτελεστές των πέναλτι προέκυψαν από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας και ταυτόχρονα θεωρεί πως όλη η ομάδα ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν νίκησαν στον κανονικό αγώνα και κατά την παράτασή του.

«Αυτό είναι πάνω μου, εγώ αποφάσισα για τα πέναλτι και ποιοι θα τα εκτελέσουν, με βάση αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση, κανείς άλλος. Είναι δική μου ευθύνη», σημείωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ.

«Μαζί νικάμε και ευθυνόμαστε όλοι που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Για τα πέναλτι, είναι δική μου απόφαση», κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr

Διαβάστε επίσης:

NBA: Έμειναν ζωντανοί οι Μπακς – Έκαναν το 2-1 με τρομερό Αντετοκούνμπο (Videos)

Euro 2020: Με φανέλα της εθνικής Ιταλίας η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Photo)

Euro 2020: Χαμός στο Γουέμπλεϊ – Φίλαθλοι «όρμησαν» χωρίς εισιτήριο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:45