search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:34
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία για τη νεκρή κοπέλα – Αγνοείται ο φίλος της (Video)

17.07.2021 14:40
Folegandros_new

Για ολιγοήμερες διακοπές στη Φολέγανδρο βρισκόταν η νεαρή γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή την Παρασκευή από τη θαλάσσια περιοχή της της Λυγαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα, ηλικίας περίπου 26 χρόνων, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ με τον 30χρονο φίλο της, που αγνοείται.

Οι μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή. Ενώ άλλος μάρτυρας είπε στο Λιμενικό πως το βράδυ της Παρασκευής είδε έναν άνδρα με μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας στο δρόμο, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι οικογένειες της κοπέλας και του νεαρού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ όλο το νησί έχει επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του νεαρού άντρα.

Το λιμενικό διεξάγει έρευνες στο ίδιο σημείο για να τον εντοπίσει. Προσωπικά στοιχεία του βρέθηκαν μέσα σε σακκίδιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας.

Το βράδυ της Παρασκευής, η σορός μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Ρόδο: «Ο σύζυγός μου προσπάθησε να με πνίξει με μαξιλάρι»

Γλυκά Νερά – Πατέρας Κάρολαϊν: Καλός ηθοποιός ο Μπάμπης – Η μάνα του κουβαλά τις αμαρτίες του (Video)

«Ψυχρή λίμνη»: Θα έρθει στην Ελλάδα; – Τι προβλέπουν μετεωρολόγοι (Χάρτες/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:33