search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Αντέλ: Ούρλιαζε για να χάσει το κάρφωμα το Αντετοκούνμπο (Photos & Video)

18.07.2021 16:09
Giannis Antetokoumpo_new

Ο 5ος Τελικός του ΝΒΑ, μεταξύ Σανς και Μπακς, συγκέντρωσε την προσοχή αρκετών σταρ, που βρέθηκαν στο Φοίνιξ, να δουν τον αγώνα.

Εκτός από τον ΛεΜπρον Τζέιμς στις κερκίδες βρέθηκε και η «γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα», η οποία «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό να φωνάζει την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωνε την μπάλα στο καλάθι, υποστηρίζοντας προφανώς την αντίπαλη ομάδα.

Με μια μεγάλη εμφάνιση, οι Μπακς νίκησαν στην Αριζόνα τους Φοίνιξ Σανς με 123-119, έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών κι απέχουν μόλις μια νίκη από το πρωτάθλημα.

Αυτή θα προσπαθήσουν να την πετύχουν, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην έδρα τους και να γράψουν ιστορία, κατακτώντας το δεύτερο πρωτάθλημα στην Ιστορία του Μιλγουόκι.

Διαβάστε επίσης:

Μάρκο Βεράτι: Παντρεύτηκε στο Παρίσι – Ο χλιδάτος γάμος, το… κοστούμι της νύφης και το τραγούδι της Κάρλα Μπρούνι (Photos)

Λιονέλ Μέσι: Απειλή για βόμβα στο αεροπλάνο, καθυστέρησε τις διακοπές του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Για ποιον λόγο επέλεξε το «34» στη φανέλα του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:54