search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία – Μηνύματα οδύνης στο Facebook (photos)

21.07.2021 14:19
66409561_10157263268173766_7854253947425390592_n

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πολύ γνωστός στη Θεσσαλονίκη DJ Antonio έφυγε χθες από τη ζωή, έπειτα από ηλεκτροπληξία, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς να προλάβει κανείς να τον βοηθήσει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης μέσα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το thestival, την ώρα που ο άτυχος άνδρας πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα για να παίξει μουσική, τον χτύπησε το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι. Για το τραγικό περιστατικό διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφέρει τον 48χρονο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δίχως όμως να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Από τις αστυνομικές Αρχές προσήχθησαν τέσσερα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Επίσης, το μπαρ όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα. Την ερχόμενη Κυριακή, 25 Ιουλίου, ο Αντώνης Καραγκούνης ήταν να παίξει μουσική σε γνωστό beach bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το πάρτι είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων.

Ποιος ήταν ο DJ Antonio

Ο Αντώνης Καραγκούνης αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, με την καριέρα του στα decks να μετρά 30 χρόνια.

Ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Dj, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dancefloor.

Παράλληλα, ο ίδιος μάθαινε σε νέα παιδιά να παίζουν μουσική.

Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Σοκ και οδύνη

Φίλοι και γνωστοί δυσκολεύονται να συνειδητοποίησουν την ξαφνική απώλεια και τον αποχαιρετούν με οδύνη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Τη σκότωσε δύο φορές – Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση» (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram μετά τον θρίαμβο (Photos)

Πάτρα: Τύχη «βουνό» για ιδιοκτήτρια ουζερί – Βρήκε μαργαριτάρι μέσα σε στρείδι (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:23