search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:23
MENU CLOSE

Κολαστήριο – spa στο κέντρο της Αθήνας: 47χρονος κλείδωνε εργαζόμενες σε δωμάτια και τις βίαζε

22.07.2021 17:55
viasmos_main

Δύο κοπέλες κατήγγειλαν τη δράση ενός 47χρονου που τις προσέγγισε μέσω αγγελιών για μοντέλα, τις έκλεινε σε δωμάτια του spa και τις βίαζε.

Οι δύο κοπέλες, μια 17χρονη και μια 18χρονη, προέβησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες. Οι κοπέλες εργάζονταν στο συγκεκριμένο spa, στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 47χρονο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ο ίδιος φέρεται να αναρτούσε αγγελίες ζητώντας κοπέλες για να ασχοληθούν με το μόντελινγκ, ωστόσο όταν οι ίδιες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, τους έλεγε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και θα εργάζονταν στην υποδοχή του συγκεκριμένου κέντρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος φέρεται να τις κλείδωνε στο δωμάτιο και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους. Ο ίδιος συνελήφθη στις αρχές του μήνα, ήδη έχει προφυλακιστεί.

Μάλιστα, κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, παράνομη κατακράτηση και κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις κατά συρροή και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ενδεχομένως να δοθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του και οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα.

Επίσης, οι κάμερες από το εσωτερικό του συγκεκριμένου κέντρου έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Ευάλωτα νοικοκυριά: Πώς θα διαγραφούν όλες οι οφειλές με τη «2η ευκαιρία»

Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα αγαπημένα του στέκια στην Αθήνα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10