search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Φωτιές: Εισαγγελική παρέμβαση για τη δικηγόρο που έγραψε «να καούν η Εκάλη και το Καστρί»

07.08.2021 14:26
fwtia_new
φωτογραφία αρχείου

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Αθηναίας δικηγόρου, η οποία μεταξύ των άλλων ανέγραφε «να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση», την ώρα που η βόρεια Αττική αλλά και πολλές άλλες περιοχές της χώρας φλέγονται.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα διερευνηθεί εάν η εν λόγω δικηγόρος εάν έχει τελέσει ποινικά αδικήματα όπως προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Η εν λόγω δικηγόρος έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια εκ των αναρτήσεων της, η δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί, γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Εύβοια: Σπαρακτικές εκκλήσεις για βοήθεια από την Ιστιαία – «Σας παρακαλώ κάντε κάτι! Μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού, θα καούμε!» (video)

Φωτιά στην Ηλεία – Εκκενώνονται το Άνω Λούβρο και τα Άσπρα Σπίτια (Video)

Φωτιά στην Αττική: Χωρίς νερό Άγιος Στέφανος και Πολυδένδρι – Ενημέρωση ΕΥΔΑΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:15