search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Η Cardi B, η Lizzo και η… «αρχαία Ελλάδα» στο νέο Rumors (Video)

13.08.2021 14:20
cardi-b-rumors-youtube

Η Cardi B και η Lizzo εμφανίζονται κάπως σαν να βρίσκονται στην… «αρχαία Ελλάδα», στο νέο βίντεο κλιπ με τον τίτλο Rumors.

Το βίντεο των δύο διάσημων ράπερ «έσπασε» το YouTube, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο views μέσα σε έξι ώρες από την εμφάνισή του στη μουσική πλατφόρμα.

Αν και το… αισθητικό κομμάτι με αναφορές στην αρχαία Ελλάδα είναι αρκετά… αμφισβητήσιμο, το τραγούδι φαίνεται ότι θα εκτοξευθεί.

Πέρα από τους αμφορείς και τους κίονες που εμφανίζονται σε… μοντέρνα εκδοχή, δε λείπουν και τα animation που πολλοί θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως «άσεμνα» , όπως επίσης και τους στίχους, κάτι ωστόσο ιδιαίτερα συνηθισμένο σ΄αυτό το είδος της μουσικής.

Η Cardi B, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεργάστηκε με τη Lizzo για το τραγούδι και οι δυό τους είχαν ήδη ανεβάσει στα social media στιγμιότυπα ως… περίπου Ελληνίδες θεές.

Διαβάστε επίσης

Άννα Βίσση: Φωτογραφία με τις 4 γενιές της οικογένειάς της

Βίκυ Χατζηβασιλείου για φωτιές: «Οι ένοχοι να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών»

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Σε θρυλικό ρόλο σε σειρά του Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42