Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μπουζιώτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, είπαν συγγενείς και φίλοι.
Ο δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε για δύο μήνες στο Ιατρικό Κέντρο όπου αρχικά μπήκε για οξεία παγκρεατίτιδα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος με ανάρτηση στα social media.
Στο νεκροταφείο Παπάγου βρέθηκαν αγαπημένα του πρόσωπα που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. Μεταξύ αυτών, η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Άννα Φόνσου.
Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη, Τάκης Ζαχαράτος και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
Ελεονώρα Μελέτη: Ξεκαθαρίζει γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που την εκφόβισε
Τηλεόραση: Nωρίτερα θα κάνει πρεμιέρα ο «Σασμός» στον ALPHA – Πότε θα αρχίσουν τα υπόλοιπα σήριαλ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.