search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:25
MENU CLOSE

Μετρούν και πάλι τους ανεμβολίαστους στη Βουλή

24.08.2021 09:13
Vouli-new3

Ζεσταίνεται σιγά-σιγά η Βουλή εν όψει της νέας περιόδου. Αυριο, Τετάρτη, θα γίνει και η πρώτη μονομαχία των πολιτικών αρχηγών μετά τη θερινή κοινοβουλευτική χαλάρωση. Τι θα γίνει όμως με τους ανεμβολίαστους βουλευτές;

Όπως αναφέρουν τα φιλοκυβερνητικά Νέα οι ανεμβολίαστοι είναι 10 (σημειώνω ωστόσο ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος).

Τα Νέα θυμίζουν ότι είχε διατυπωθεί η άποψη ότι, εφόσον υπάρχει πλέον η δυνατότητα συμμετοχής στις κοινοβουλευτικές εργασίες από απόσταση, θα πρέπει να μην επιτρέπεται στους βουλευτές που από επιλογή δεν εμβολιάζονται η φυσική παρουσία στις αίθουσες της Βουλής.

Πρόταση που είχαν στηρίξει ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Γιάννης Μπούγας, ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος και είχε τεθεί προς συζήτηση και στη Διάσκεψη των Προέδρων.

 Δεν φαίνεται, ωστόσο, να προχωρεί καθώς θα ξεσήκωνε αντιδράσεις και τελικά μαθαίνω ότι όσοι επιμένουν να μην εμβολιαστούν θα αντιμετωπίζονται όπως οι ανεμβολίαστοι άλλων κατηγοριών, π.χ. οι εκπαιδευτικοί, δηλαδή θα τους επιβάλλεται να κάνουν με δικά τους έξοδα δύο τεστ την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αλέξης Τσίπρας: Στην Κεφαλονιά μαζί με την οικογένειά του

«Διέκρινα κομπλεξισμό στα Χανιά»: Δήλωση Αυγενάκη «βάζει φωτιά» στην Κρήτη

Στην Κρήτη για διακοπές ο Σκουρλέτης – Δείπνο με τον Σταθάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21