search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:56
MENU CLOSE

Τζέσικα Τσαστέιν: Το δέρμα μου έπαθε μόνιμη ζημιά λόγω ρόλου

24.08.2021 14:27
chastain_new

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός ανησυχεί λόγω του υπερβολικού μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκε όταν υποδύθηκε την Τάμι Φέι Μπέικερ.

Η Τζέσικα Τσαστέιν, η οποία συγκλόνισε τους θεατές με την ερμηνεία της στο «Zero Dark 30», την ταινία για την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στη νέα της ταινία, με τίτλο «The Eyes of Tammy Faye» υποδέται τη σύζυγο του πάστορα Τζιμ Μπέικερ, ο οποίος καταδικάστηκε για απάτη. Η ηθοποιός υποχρεώθηκε να… υποστεί μια τεράστια διαδικασία μακιγιάζ και προσθετικών για τις ανάγκες του ρόλου.

Photo: Wikipedia

«Νομίζω ότι προκάλεσα μόνιμη βλάβη στο δέρμα μου» είπε στους Λος Άντζελες Τάιμς. «Τρέφομαι σωστά, δεν εκτίθεμαι στον ήλιο… […] Και όταν είσαι όλη τη μέρα με αυτό το μακιγιάζ, τεντώνεται το δέρμα σου», συμπλήρωσε, λέγοντας ότι «όταν το έβγαζα κοιταζόμουν στον καθρέφτη και ένοιωθα ότι είχα γεράσει».

Το μακιγιάζ για τις ανάγκες του ρόλου έπαιρνε καθημερινά επτά ώρες και άλλες δύο ώρες για να αφαιρεθεί και η Τσαστέιν δήλωσε ότι είχε αρχίσει να έχει «φλασιές» από τη ζέστη και το βάρος. «Ανησυχούσα για το κυκλοφορικό μου» είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχθηκε ότι μετά το μακιγιάζ ήταν εξαντλημένη και δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου.

Διαβάστε επίσης

Η «παράξενη» ανάρτηση Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό με Μακρυπούλια: «Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς» (Photo)

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξίτηριο – «Είχα συντροφιά την Πίστη μου…»

Πέθανε ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:54