search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:57
MENU CLOSE

Στην Αρχαία Ολυμπία η Σακελλαροπούλου

27.08.2021 08:39
SAKELLAROPOULOU

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τις κοινότητες Πευκών και Καυκανιάς του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, οι οποίες επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά, και ενημερώθηκε από τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές για το μέγεθος και τις συνέπειες της καταστροφής.

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η πυρκαγιά, την ανακούφισή μου για τη διάσωση του Μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου, και κυρίως τη συμπαράστασή μου στους πληγέντες. Η σκέψη μας είναι κοντά σε όλους εκείνους που είδαν τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους, τα ζώα τους να χάνονται στη μανία της φωτιάς», τόνισε σε δήλωσή της η κ. Σακελλαροπούλου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η Πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι «χρέος της Πολιτείας είναι να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών και να στηρίξει αμέριστα τους πολίτες στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς και σε όλες τις περιοχές της χώρας που δοκιμάστηκαν σκληρά από την πύρινη λαίλαπα» στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα στην κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Στην Αμερική ο Μητσοτάκης για την κόρη του (Video)

Σε αναμμένα κάρβουνα υπουργοί…

Πατούλης για φωτιές: Δεν είχαμε ενημέρωση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:49