search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Ο τυφώνας Άιντα «σαρώνει» τη Λουιζιάνα: Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι χωρίς ηλεκτρικό (Videos)

30.08.2021 09:21
nea orleani

Καταστροφές και διακοπές ηλεκτροδότησης για χιλιάδες κατοίκους της περιοχής του Κόλπου, έχει προκαλέσει ο τυφώνας με την ονομασία «Άιντα» που από χθες πλήττει τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στη Λουιζιάνα έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό αφού ο κυκλώνας Άιντα έπληξε την πολιτεία, σύμφωνα με τον ιστότοπο PowerOutage.us, ο οποίος παρακολουθεί τις διακοπές της ηλεκτροδότησης στις ΗΠΑ. Oι ριπές του ανέμου έφτασαν τα 240χλμ/ώρα αλλά έχουν αρχίσει και εξασθενούν.

Συνολικά 1.002.184 πελάτες της εταιρείας ηλεκτροδότησης της Λουιζιάνα ήταν χωρίς ηλεκτρικό τις πρώτες ώρες σήμερα, 30 Αυγούστου, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Ο κυκλώνας Άιντα έπληξε τη Λουιζιάνα από τον Κόλπο του Μεξικού χθες, Κυριακή, ως μια σφοδρή καταιγίδα κατηγορίας 4. Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε χθες το βράδυ σε ολόκληρη τη μητροπολιτική περιφέρεια της Νέας Ορλεάνης, ανακοίνωσε η εταιρεία Entergy Louisiana.

Διαβάστε επίσης:

Η «Ώρα του Ανασχηματισμού»: Τα νέα πρόσωπα, οι αμετακίνητοι και οι αντι-ΣΥΡΙΖΑ

Μύκονος: Στα χέρια της αστυνομίας η συμμορία με τα στρινγκ (Video)

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:08