search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:59
MENU CLOSE

Μεσσηνία: Φως στο θρίλερ με το πτώμα γυναίκας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

01.09.2021 21:31
peripoliko-new

Τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε σήμερα το πρωί θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, περιμένουν οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Όπως πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Η εξαφάνιση της 42χρονης είχε απασχολήσει και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ“. Όπως είχε καταγγελθεί στην εκπομπή, βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σχεδόν 6.000 πράξεις αναστολής έχουν εκδοθεί για ανεμβολίαστους εργαζόμενους στα νοσοκομεία

«Φρένο» σε τρίτη δόση του εμβολίου στον γενικό πληθυσμό, βάζει το ECDC

Κορωνοϊός: Πότε θα κλείνουν τα σχολεία σε περίπτωση κρουσμάτων, ποιοι θα μπαίνουν σε καραντίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:53