search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:18
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μυστική «Επιχείρηση London Bridge» – Τι θα γίνει όταν πεθάνει

03.09.2021 22:46
elizabeth

Έγγραφα που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα «Politico» αποκαλύπτουν βήμα προς βήμα, τι θα συμβεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα, η οποία έκλεισε τα 95 τον Απρίλιο, είναι υγιής και συνεχίζει να ακολουθεί ένα δραστήριο πρόγραμμα δημόσιων δεσμεύσεων.

Το σχέδιο ονομάζεται, Επιχείρηση London Bridge όπως έγινε γνωστό το 2017, ενώ αντίστοιχα σχέδιο υπήρχε για τον Πρίγκιπα Φίλιππο που απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα σχέδια, η ημέρα του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητος θα ονομαστεί «D-Day» με κάθε μέρα στη συνέχεια να οδηγεί στην κηδεία της γνωστή ως «D+1», «D+2» κ.λπ.

Αρχικά θα το μάθουν τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός, και ανώτερα μέλη της κυβέρνησης ενώ θα ζητηθεί διακριτικότητα.

Το κοινό θα το μάθει για πρώτη φορά όταν δημοσιοποιηθεί “επίσημη ανακοίνωση” από τον βασιλικό οίκο, σύμφωνα με την “Eπιχείρηση London Bridge”.

Την ίδια μέρα, ο νέος Βασιλιάς Κάρολος θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, και στη συνέχεια θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος στις 6 το απόγευμα.

Η κηδεία της βασίλισσας θα γίνει 10 ημέρες μετά το θάνατο της

Ένα υπόμνημα προειδοποιεί ότι το Λονδίνο θα μπορούσε να “γεμίσει” για πρώτη φορά, πιέζοντας στα άκρα υπηρεσίες όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την υγειονομική περίθαλψη, την διαμονή και την αστυνόμευση στα σημεία κυκλοφοριακής αιχμής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:18