search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Mad Clip: Συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα του – «Είχε απενεργοποιήσει τα συστήματα ασφαλείας» (Video)

07.09.2021 19:44
mad_clip_new

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον δημοφιλή ράπερ έδωσε ο πατέρας του.

Μιλώντας στον Alpha, o πατέρας του Mad Clip αποκάλυψε ότι ο γιος του είχε απενεργοποιήσει διάφορα συστήματα ασφαλείας στη μοιραία Porsche, καθώς, όπως δήλωσε «είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «ο γιός μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε και σε αγώνες στην Κύπρο και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα, όπως την είχε και ο πατέρας του… εγώ δηλαδή. […] Από εκεί και πέρα, επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιός μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε ο γιός μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή αν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει».

«Eίδες τι έγινε με τον Παντελίδη»

Παράλληλα, σημείωσε ότι «τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιός μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές. Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου κι εγώ του έλεγα “αγόρι μου μην οδηγάς έτσι, δεν είναι καλό, πήγαινε σε μια πίστα”. Ήταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει. Δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”. Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε, άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο τροχός».

Ιατροδικαστής: Ο Mad Clip δεν πέθανε ακαριαία

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο Mad Clip υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο. Ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος. «Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», λέει ο Παντελής Αλεξάνδρου, ιατροδικαστής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοφιλής ράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος. «Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», συμπληρώνει ο ιατροδικαστής.

Photo: Facebook

Διαβάστε επίσης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Εντόπισε φαρσέρ που έστελναν sms για επιστράτευση και τρόμαζαν τον κόσμο

Κυκλοφόρησε το σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών – Παιδίατρος εξηγεί γιατί θα εμβολιάσει το παιδί της

Φόβος και τρόμος στην Κατεχάκη – Επιδειξίας έπαιρνε χάπια σεξουαλικής διέγερσης και παρενοχλούσε κοπέλες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:59