search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:39
MENU CLOSE

Τάκης Ζαχαράτος: «Είμαι τόσο ανεξάρτητος που δεν υπάρχει χώρος για σχέση» (Video)

08.09.2021 14:07
takis-zaxaratos-new

Για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η παράστασή του αλλά και για την Άντζελα Δημητρίου με την οποία συνεργάστηκε μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο γνωστός μίμος, τραγουδιστής και ηθοποιός δηλώνει ευγνώμων που ο κόσμος τον ακολουθεί τόσα χρόνια, ενώ αναφερόμενος στη συχνά αποκαλούμενη και ως “lady” του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, κάνει λόγο για μια «κυρία».

«Έχουμε περάσει τέλεια, είναι κυρία. Είναι ένα παιδί και εγώ έτσι την αντιμετωπίζω γιατί είναι ένα ευαίσθητο, τρυφερό πλάσμα με μια τεράστια καριέρα.

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις μια κυρία που έχει τόσα χρόνια στον χώρο με τόσες τεράστιες επιτυχίες και να έχει όρεξη πρωτοεμφανιζόμενης. Έχω συναντήσει πολλές τραγουδίστριες που βαριούνται να πάνε από εδώ απέναντι, να κάνουν πρόβα…

Η Άντζελα και να της πεις 6 η ώρα το πρωί ξυπνάμε θα σου πει “ναι”. Δεν έχω δει τέτοια “αθλήτρια”» είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ότι εκτός απροόπτου θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο ίδιος απαντά ότι δεν έχει ούτε χώρο ούτε και χρόνο.

«Είμαι τόσο ανεξάρτητος άνθρωπος και τόσο δουλευταράς που δεν υπάρχει χώρος. Θα έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος που θα με αγαπάει τόσο πολύ και να ταιριάζουν οι χρόνοι μας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί ένας τέτοιος άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα: «Ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ επειδή φόρεσα φανέλα της ΕΣΣΔ» – Τι απαντά

Σοφία Παυλίδου κατά γνωστού σκηνοθέτη: «Απαιτούσε να βγάζουμε τα ρούχα μας» (Video)

Βάνα Μπάρμπα: «Δε μετανιώνω για όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09