search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:51
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: «Δε μετανιώνω για όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» (Video)

08.09.2021 12:12
vana-mparmpa-new

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» έγραφε η Βάνα Μπάρμπα λίγο καιρό πριν, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Αφορμή για την τοποθέτησή της αυτή αποτέλεσαν οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος σήμερα βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, η ηθοποιός τόνισε ότι δε μετανιώνει για ό,τι έχει πει στο παρελθόν, δηλώνοντας ανακουφισμένη που η υπόθεση βρίσκεται, πλέον, στα χέρια της δικαιοσύνης.

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Οι δικαστές είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, όλα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο, είμαι πολύ αισιόδοξη. Είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό.

Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές. Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε.

Δε θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα δούμε ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών»; τόνισε, ενώ αναφερόμενη στη θέση της κατά την οποία ένας ταλαντούχος άνθρωπος δε μπορεί να προβεί σε κολάσιμες πράξεις, απαντά ότι ως άνθρωποι μπορεί κάποιες φορές να κάνουμε λάθος.

«Άνθρωπος είμαι κι εγώ είπα μια σαχλαμάρα», είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σεϊταρίδης: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιός (Video)

Ρον Μος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ριτζ από την «Τόλμη και Γοητεία» (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δικαιώθηκε μετά από 13 χρόνια – Παραιτήθηκε από την κηδεμονία της ο πατέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:51