search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Σοφία Παυλίδου κατά γνωστού σκηνοθέτη: «Απαιτούσε να βγάζουμε τα ρούχα μας» (Video)

08.09.2021 12:46
sofia-paylidoy-new

Τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου σχολίασε η Σοφία Παυλίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- και σε μια δική της ανάλογη εμπειρία.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει παραιτηθεί από παράσταση εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός σκηνοθέτη που την προσέβαλε.

Πρόκειται για γνωστό σκηνοθέτη τονίζει η ηθοποιός, τον οποίο ωστόσο δεν κατονομάζει. Επισημαίνει, πάντως, ότι η υπόθεση αυτή θα φτάσει στο ΣΕΗ, καθώς υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί που είχαν παρόμοια εμπειρία από τον ίδιο.

«Έχω παραιτηθεί από παράσταση γιατί προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. Απαιτούσε αυτός ο σκηνοθέτης και από τα αγόρια και από τα κορίτσια κάποιες φορές να βγάζουν τα ρούχα τους και να κάνουν πράγματα που δεν ήταν καν μέσα στο έργο. Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά.

Αυτό έχει περίπου μια τετραετία που έχει συμβεί, όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει στο ΣΕΗ. Θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Το πιο λυπηρό είναι ότι φοβούμενοι μη χάσουμε τη δουλειά μας, δεν αντιδρούμε. Δεν είμαι μόνη μου σε αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή της Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: «Δε μετανιώνω για όσα είπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» (Video)

Σίντι Κρόφορντ: Εντυπωσιακή στα 55 της «ζωντανεύει» τη θρυλική διαφήμιση της Pepsi (Photos, video)

Γιώργος Σεϊταρίδης: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο ηθοποιός (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09