search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Φοιτητές: «Ουραγοί» στους εμβολιασμούς οι εκκλησιαστικές σχολές

15.09.2021 20:38
ekklisia-new

Ουραγοί στους εμβολιασμούς φοιτητών αναδεικνύονται οι εκκλησιαστικές σχολές, με τη χειρότερη εικόνα να καταγράφεται στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης με 44%.

Λιγότεροι από τους μισούς φοιτητές έχουν εμβολιαστεί και στις υπόλοιπες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, ενώ την ίδια στιγμή καταγράφουν τα υψηλότερα ποσοστά νόσησης από 7% έως 11%.

Παρόμοια εικόνα και στις Θεολογικές σχολές των ΑΕΙ με «πρωταθλητή» στις ενστάσεις για τα εμβόλια, το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθήνας έχει εμβολιαστεί το 56% με μία ή δύο δόσεις και έχουν νοσήσει 44 φοιτητές που δεν έχουν κάνει καμία δόση. Επιπλέον 174 παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Στην Ανωτάτη εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης έχει εμβολιαστεί το 44% με μία ή δύο δόσεις και έχουν νοσήσει 18 φοιτητές που δεν έχουν κάνει καμία δόση. Επιπλέον 160 παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης έχει εμβολιαστεί το 54% , ενώ στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς Ιωαννίνων έχει εμβολιαστεί το 51%.

Αντίθετα, πολύ υψηλά είναι συνολικά τα ποσοστά εμβολιασμού φοιτητών, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού στα πανεπιστήμια όλης της χώρας

Το 73% των φοιτητών συνολικά, είτε έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση είτε έχει νοσήσει, ενώ το ποσοστό εκτινάσσεται στο 91% στους καθηγητές ΑΕΙ και βρίσκεται στο 87% στους διοικητικούς και άλλους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων.

«Πρωταθλητής» στην κούρσα των εμβολιασμών στους φοιτητές είναι το ΕΜΠ με ποσοστό 78% και ακολουθεί το ανοιχτό Πανεπιστήμιο με ποσοστό 77%.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί οι ένορκοι στη δίκη είναι μόνο άντρες – «Ασέβεια» η μη προσέλευση της κατηγορουμένης

Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει σπίτια στα Νότια Προάστια με λεία 700.000 ευρώ

Νεκροψία για τον 15χρονο που πέθανε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:10