search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ. για το επεισόδιο στα Καμίνια: Με εισαγγελική εντολή μεταφέραμε γονείς και εκπαιδευτικούς στο τμήμα

17.09.2021 21:42
sxoleio_new

Από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά ήρθε η εντολή να μεταφερθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, γονείς και εκπαιδευτικοί στο τμήμα μετά το επεισόδιο με τον αρνητή γονέα που μήνυσε εκπαιδευτικούς σε σχολείο στα Καμίνια επειδή ζήτησαν από το παιδί του τη βεβαίωση αρνητικού self test και χρήση μάσκας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ η οποία προσθέτει ότι οι εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο τμήμα προκειμένουν να επιβληθούν οι μηνύσεις και στη συνέχεια να αφεθούν ελεύθεροι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκπαιδευτική μονάδα σε περιοχή του Πειραιά, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για εν εξελίξει επεισόδιο μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ως αρμόδια εποπτεύουσα Αρχή, η οποία διέταξε όπως όλα τα εμπλεκόμενα άτομα μεταφερθούν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλουν τις αντίστοιχες μηνύσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί, μετέφεραν τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπου αφού υπεβλήθησαν οι σχετικές μηνύσεις, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, κατόπιν διαταγής της προαναφερόμενης εισαγγελικού λειτουργού.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος πυροβολούσε αδιακρίτως από μπαλκόνι με καραμπίνα – 4 τραυματίες

«Τσουνάμι» οργής βουλιάζει τη βαθμολογία της e-food

Επίθεση με βιτριόλι: Η Καίτη Γαρμπή στο πλευρό του θύματος – «Η δύναμη της ψυχής της είναι ολοφάνερη στα μάτια της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07