search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:32
MENU CLOSE

ΔΕΔΔΗΕ: Η Spear WTE Investments προτιμητέος επενδυτής για το 49%

23.09.2021 19:37
DEDDIE

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την ανάδειξη της Spear WTE Investments Sarl, μέλους του Macquarie Infrastructure and Real Assets Group (MIRA), ως προτιμητέου επενδυτή για την πώληση του 49% των μετοχών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί από την Γενική Συνέλευση των μετόχων που προγραμματίζεται για τις 19 Οκτωβρίου 2021, η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση και για την απόσχιση του κλάδου του Δικτύου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. και την εισφορά του στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Οι Goldman Sachs Bank Europe SE και η Eurobank SA ενήργησαν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της ΔΕΗ Α.Ε., οι Milbank και Καρατζάς & Συνεργάτες ως εξωτερικοί νομικοί σύμβουλοι για τη συναλλαγή και η BNP Paribas παρείχε στο ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε. Fairness Opinion Letter.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Αποφασίστηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 750 εκατ. ευρώ

Αυξήθηκαν οι δικαιούχοι έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ – Τι δείχνουν τα στατιστικά

Κτηματαγορά: «Έρχεται» ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Ακινήτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33