search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:43
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Συγγνώμη από την οικογένεια του δράστη

26.09.2021 11:34
rodos

Η οικογένεια του Νίκου Μοίρα, του ανθρώπου δηλαδή που σκότωσε στη Ρόδο την σύντροφό του Δώρα Ζαχαριά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εξέδωσε μια δήλωση μέσω της οποίας επιχειρεί να ρίξει τους τόνους.

Μέσα από τη συγκεκριμένη δήλωση, η οικογένεια του αυτόχειρα παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις του θείου του που είχαν προκαλέσει τις προηγούμενες μέρες, στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια της Δώρας, καταδικάζει την πράξη του συντρόφου της αλλά ταυτόχρονα τονίζει: «ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του».

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την από 22.09.21 τραγωδία που έλαβε χώρα στην Ρόδο με αρνητικό πρωταγωνιστή το μέλος της οικογένειας μας Κωνσταντίνο Μοίρα:

1.- Εκφράζουμε με αίσθημα βαθιάς οδύνης και ενσυναίσθησης τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια καιρούς οικείους της αδικοχαμένης Δώρας Ζαχαριά.

2.-Ζητούμε από την οικογένεια της Δώρας και τους οικείους της ειλικρινή συγνώμη για την πράξη του γιου μας, την οποία καταδικάζουμε, απερίφραστα, αναλογιζόμενοι την ηθική μας ευθύνη.

3.-Αποδοκιμάζουμε πλήρως τις διαδοχικές δηλώσεις/παραλήρημα του περίφημου «θείου» στα τηλεοπτικά κανάλια ΑΝΤ1 και STAR, ο οποίος λειτούργησε χωρίς να μας ενημερώσει και χωρίς να λάβει την έγκριση μας, εκφράζοντας απόψεις που φυσικά δεν ενστερνιζόμαστε αλλά και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις αντιλήψεις της οικογένειας μας.

4.-Ζητούμε κατανόηση για τις κενές περιεχομένου, ημιτελείς και αφιλτράριστες «δηλώσεις» μελών της οικογένειας μας, οι οποίες ελήφθησαν με παραπλανητικό τρόπο την Πρώτη μέρα μετά το περιστατικό και δεν είχαν κανένα σκοπό να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.

5.- Η αλήθεια είναι ότι δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του.

Οικογένεια Νικολαου Μοίρα».

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Πού και πότε θα ηχήσουν σειρήνες πολιτικής άμυνας

Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το αεροπλάνο που είχε πρόβλημα στα φρένα

Δένδιας για Μπακογιάννη: «Θα τον θυμόμαστε για τους αγώνες του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:43