search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Έμιλι Ρατακόφσκι: Καταγγέλλει τον Ρόμπιν Θικ για σεξουαλική παρενόχληση

03.10.2021 16:15
Έμιλι Ραταϊκόφκσι: Γυμνή και έγκυος σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες (Photos) - Media

Τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση η Έμιλι Ρατακόφσκι, στο βιβλίο της που κυκλοφορεί με τον τίτλο «My Body».

Σύμφωνα με αποσπάσματα του βιβλίου, που δημοσιεύουν οι «Sunday Times», η Ρατακόφσκι περιγράφει όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Blurred Lines.

Το μοντέλο αναφέρει ότι ο Θικ τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό και της έπιασε το στήθος.

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν ΟΚ», περιγράφει η Έμιλι Ρατακόφσκι στο βιβλίο της.

«Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: “Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα”. “Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό”», συνεχίζει.

Όπως λέει όμως τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. «Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι», περιγράφει.

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση για την 2 ετών κόρη της: Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ (Video)

Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Πληρώνουν την αλαζονεία τους»

Ανέστης Βλάχος: «Σφαγή» με τη διαθήκη του – Στα μαχαίρια ο γιος και η κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32