Έμιλι Ρατακόφσκι: Καταγγέλλει τον Ρόμπιν Θικ για σεξουαλική παρενόχληση
Τον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση η Έμιλι Ρατακόφσκι, στο βιβλίο της που κυκλοφορεί με τον τίτλο «My Body».
Το μοντέλο αναφέρει ότι ο Θικ τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό και της έπιασε το στήθος.
«Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε. Ήταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν ΟΚ», περιγράφει η Έμιλι Ρατακόφσκι στο βιβλίο της.
«Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: “Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα”. “Αν δε ξεμεθύσει ο μ…ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό”», συνεχίζει.
Όπως λέει όμως τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. «Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι», περιγράφει.
Διαβάστε επίσης:
Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Πληρώνουν την αλαζονεία τους»
Ανέστης Βλάχος: «Σφαγή» με τη διαθήκη του – Στα μαχαίρια ο γιος και η κόρη του