search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:39
MENU CLOSE

Συναυλία Πάριου: Δικογραφία για μη τήρηση των μέτρων προστασίας (Video)

04.10.2021 16:44
PARIOS NEW

Δικογραφία σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη  όπου καταστρατηγήθηκαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η δικογραφία στρέφεται κατά των διοργανωτών για την μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, σε αντίθεση με τη μουσική στην εστίαση και σε χώρους διασκέδασης ωστόσο οι θεατές έπρεπε να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Μόλις όμως ο ερμηνευτής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή. Μάλιστα, ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν κατάφερε με τις εκκλήσεις του από μικροφώνου να…συνετίσει τους «μερακλήδες».

Την ίδια ώρα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για συναυλία που δόθηκε ένα 24ωρο νωρίτερα στο Θέατρο Συκεών από καλλιτέχνη της ραπ μουσικής, μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο  για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 34χρονος στο κέντρο της Αθήνας για συμμετοχή στον ISIS

Μυρτώ της Πάρου: Ξέσπασε η μητέρα της έξω από το ΣτΕ – «Μας έχουν αφήσει στην τύχη μας»

Άγνωστος Στρατιώτης: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο αγρότης που απειλούσε να ανατιναχθεί (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34