search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Βασιλακόπουλος: «Θα έπρεπε η μουσική να απαγορευτεί συνολικά» (video)

04.10.2021 10:40
vasilakopoulos_mousiki

Για την απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση και την προεδρία του ΕΟΔΥ μίλησε μεταξύ άλλων στο Mega, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Το θέμα της μουσικής είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί εξαρτάται όπως το αναλύει ο καθένας. Αν σε ένα μαγαζί εστίασης υπήρχαν μουσικοί που έπαιζαν μπουζούκι και όλοι κάθονταν στις σωστές αποστάσεις και άκουγαν τη μουσική δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Εάν η μουσική παίζει όλη νύχτα στο μπαρ και είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς να φοράμε τις μάσκες, ο κίνδυνος να μεταδοθεί είναι μεγάλος», είπε αρχικά στο Mega.

Σχετικά με τις εικόνες διασκέδασης και συνωστισμού σε συναυλία του Γιάννη Πάριου ειπε:

«Φαντάζομαι ότι ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι δεν τηρούνται τα μέτρα και δεν μπορεί να ελεγχθεί πλήρως. Ταυτόχρονα, υπάρχουν χώροι με μουσική στον εξωτερικό χώρο, όπου οι νέοι μαζεύονται αγκαλιά και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί. Δεν είναι το σωστό μήνυμα να γίνεται η συναυλία και από την άλλη να μην μπορεί να λειτουργήσει το μαγαζί με μουσική. Θα έπρεπε η μουσική να απαγορευτεί συνολικά».

Σε ερώτηση αν αυτός θα διαδεχτεί τον Παναγιώτη Αρκουμανέα στο τιμόνι του ΕΟΔΥ, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απέφυγε να απαντήσει, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης:

Βάζει λουκέτο το «αμαρτωλό» ΑΤ Ομονοίας; (Video)

Νέο Ηράκλειο: Μία σύλληψη για την επίθεση από φασίστες σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ (videos)

Παγώνη: «Ναι» στα μπουζούκια, «όχι» στις συναυλίες – Τι είπε για τις παρελάσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:29