search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:48
MENU CLOSE

Βάζει λουκέτο το «αμαρτωλό» ΑΤ Ομονοίας; (Video)

04.10.2021 10:20
at_omonoias_new

Το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, λόγω σοβαρής έλλειψης προσωπικού, προαναγγέλλει με έγγραφό του ο διοικητής του.

Έτσι, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες όσοι πολίτες απευθυνθούν σε ένα από τα πιο «κομβικά» αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας να βρουν τις πόρτες κλειστές.

Έμπειροι αστυνομικοί κάνουν λόγο για πρωτοφανή κατάσταση, που απορρέει από την υποστελέχωσή του αστυνομικού τμήματος λόγω και της παράλληλης απασχόλησης χιλιάδων αστυνομικών σε διάφορες άλλες υπηρεσίες αλλά και φρουρήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα», ο διοικητής του ΑΤ Ομονοίας σε έγγραφό του με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου και τίτλο «ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΑ 1/10/2021» σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σε συνέχεια (σ.σ. με τη μορφή προειδοποίησης) εγγράφου που σας είχαμε αποστείλει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 σας αναφέρουμε ότι η υπηρεσία μας αδυνατεί να διαθέσει έναν αστυνομικό στο υπουργείο Υγείας σε ωράριο 8.00-16.00, έναν βαθμοφόρο στο υπουργείο Οικονομικών, αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως, σε ωράριο 06.00-14.00, έναν βαθμοφόρο και έναν αστυνομικό στο Ισλαμικό Τέμενος, αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού, σε ωράριο 6.00-14.00, έναν αστυνομικό στο Εφετείο Αθηνών (Πταισματοδικείο-Ειρηνοδικείο) σε ωράριο 22.00-6.00 και δύο αστυνομικούς στα μεικτά οχήματα ελέγχου Covid-19 σε ωράριο 6.00-14.00 και 18.00-2.00 σε Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών αντίστοιχα».

Για να ακολουθήσει η κάτωθι εντυπωσιακή αναφορά-ενημέρωση προς τις κεντρικές υπηρεσίες: «Τα γραφεία της υπηρεσίας μας θα παραμείνουν κλειστά καθόσον όλοι οι αστυνομικοί διευθυντές διατίθενται σε εξωτερικές υπηρεσίες».

Να σημειωθεί, ότι κατά το παρελθόν, το συγκεκριμένο ΑΤ έχει βρεθεί κατά το παρελθόν αρκετές φορές με αρνητικό τρόπο στην επικαιρότητα, είτε για θάνατο κρατουμένου, είτε για βασανισμούς πολιτών, ακόμα και ανηλίκων, και γενικά για παραβατικές συμπεριφορές αστυνομικών που υπηρετούν εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Ναύπλιο: Μουσείο γίνεται το πρώτο φαρμακείο που λειτούργησε στην Ελλάδα (Photo)

Πανεπιστήμια: Επιστροφή στα αμφιθέατρα – Ποια ανοίγουν σήμερα, τα μέτρα που ισχύουν

Βορίδης: Κανονικά οι εορτασμοί του Αγίου Δημητρίου και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07