search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:21
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο τρομοκράτης του ISIS που συνελήφθη στην Αθήνα από την αντιτρομοκρατική (Video)

05.10.2021 19:58
isis-new

Το βίντεο δείχνει τον 34χρονο Ιρακινό να κρατάει ένα καλάζνικοφ και να ποζάρει μπροστά από ένα τανκ μαζί με άλλα μέλη του ISIS. Αυτό το υλικό είχαν στα χέρια τους και οι αρχές και με μια συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής τον συνέλαβαν.


Σήμερα ο 34χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με τρομοκρατία, ότι είναι ένας φιλήσυχος άνδρας που ζει στη χώρα μας μαζί με τη γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους.


Ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει κάνει δυο φορές αίτημα για άσυλο το οποίο και τις δυο απορρίφθηκε, ενώ είχε προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για να του χορηγηθεί άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους.
Το βίντεο στο οποίο φαίνεται στο 0.25 είναι ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει οι New York Times το 1994 και είχε τίτλο «Η εξέλιξη του ISIS» και στο οποίο φαίνονται οι φρικαλεότητες που κάνει το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος– «Είχα περιστασιακή σχέση με την Έφη, την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ»

Κορωνοϊός: Προς μίνι lockdown Καρδίτσα και Σέρρες – Τι εισηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων (Videos)

Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το παιδί της και άφησε τη σορό σε ταμείο σούπερ μάρκετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:13