search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στους «32» του Indian Wells (Video)

11.10.2021 09:14
tsitsipas_new

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Πέδρο Μαρτίνεθ Πορτέρο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Indian Wells.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με άνεση του Μαρτίνεθ Πορτέρο (Νο 61 στον κόσμο), ο οποίος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνει απειλητικός.

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-0 στα γκέιμ, με τον Μαρτίνεθ να «γλιτώνει» στο τέταρτο σβήνοντας το break point και μειώνοντας σε 3-1. Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει κάτι μέχρι το τέλος, με τον Τσιτσιπά να παίρνει δύο σερί γκέιμ και να κλείνει το σετ στο υπέρ του 6-2.

Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στο δεύτερο σετ, εκεί όπου ο Μαρτίνεθ αιφνιδίασε τον Στέφανο και προηγήθηκε με 3-1. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς απάντησε με ένα σερί 3-0 για να αναλάβει τα ηνία με 4-3, κλείνοντας το παιχνίδι με ακόμα δύο κερδισμένα (6-4) και παίρνοντας το εισιτήριο για τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε 22 winners και 11 αβίαστα λάθη και ο αντίπαλος του έχει 18 και 21. Οι άσοι ήταν 7-0 υπέρ του Τσιτσιπά, ενώ τα break points ήταν 4/9 και 1/2 αντίστοιχα.

Στον επόμενο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι (Νο30 στον κόσμο) και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο του τουρνουά της Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Οι γυναίκες του πινγκ πονγκ κατά των γυναικοκτονιών

Συγκλονίζει η Πολύζου: «Έκανα δυο απόπειρες αυτοκτονίας» (Video)

Προκριματικά Μουντιάλ: Έμεινε ζωντανή για την πρόκριση η Ελλάδα νικώντας με 2-0 την Γεωργία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34