search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Εθνική Λυρική Σκηνή: Αλλαγή στο πρόγραμμα εκδηλώσεων λόγω καιρικών συνθηκών

15.10.2021 16:00
KolokotronisELK-new

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της Αττικής, τα οποία καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση και την πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ:

Αναβάλλεται η σημερινή παράσταση (15/10)  Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι στην Εναλλακτική Σκηνή.

Μια επιπλέον παράσταση του έργου Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι προστίθεται αύριο Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στην Εναλλακτική Σκηνή στις 17.30.  Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021 θα ειδοποιηθούν από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02