search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:23
MENU CLOSE

Αφγανιστάν: Έκρηξη σε τζαμί στην Κανταχάρ, τουλάχιστον 25 νεκροί (photo)

15.10.2021 13:18
afghanistan_1

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής στο σιιτικό τζαμί Ιμάμ Μπαργκάχ στο κέντρο της νότιας πόλης Κανταχάρ του Αφγανιστάν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της κυβέρνησης των Ταλιμπάν.

Την έκρηξη επιβεβαίωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου καθώς και αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο πρακτορείο Sputnik, κάνοντας λόγο για επίθεση αυτοκτονίας με πολλά θύματα.

Η έκρηξη φέρεται να έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 25 ανθρώπους και να έχει προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 20, σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή που μίλησε στο πρακτορείο Sputnik.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών είπε ότι οι αρχές συγκεντρώνουν πληροφορίες για την έκρηξη, που σημειώθηκε μια εβδομάδα μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους σε σιιτικό τζαμί της Κουντούζ που στοίχισε τη ζωή σε 50 ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Στην εντατική ο Μπιλ Κλίντον

Νορβηγία: Γνωστός στις αρχές ο τοξοβόλος – Δεν αποκλείεται η τρομοκρατική ενέργεια (photos/video)

Κατεχόμενα: Νέες προκλήσεις των Τούρκων- Βάζουν μπουλντόζες στην Αμμόχωστο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21