search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» Γιαννάκου για Θεσσαλονίκη – Τρεις διασωληνωμένοι πέθαναν στην αναμονή για ΜΕΘ (Audio)

18.10.2021 11:29
meth_new

Στο «κόκκινο», όπως και πέρυσι τον χειμώνα, βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο.

«Από τους 7 διασωληνωμένους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης οι τρεις δυστυχώς πέθαναν σε απλή κλίνη covid-19, ενώ άλλοι τέσσερις παραμένουν στο ίδιο νοσοκομείο διασωληνωμένοι, αλλά εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας», τόνισε αρχικά μιλώντας στον Real Fm Θεσσαλονίκης.

«Οι τρεις που κατέληξαν, αν ήταν στη ΜΕΘ, μπορεί να είχαν καλύτερη τύχη. Πέθαναν διασωληνωμένοι σε απλή κλινική κορωνοϊού», πρόσθεσε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Παράλληλα, όπως σημείωσε, σε αναμονή για να βρουν κρεβάτι στην Εντατική είναι ασθενείς και σε άλλα νοσοκομεία της πόλης.

Ενας νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στην Πνευμονολογική κλινική, δύο στις χειρουργικές αίθουσες στο «Παπανικολάου» και άλλοι έξι στο «Παπαγεωργίου», οι οποίοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Συνολικά 13 διασωληνωμένοι με κορωνοϊό είναι «στο περίμενε» σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ο M. Γιαννάκος ζήτησε, τέλος, να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα νοσοκομεία με δυο rapid test την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: «Χειρόφρενο» σε νταλίκα που μετέφερε 50 κιλά κάνναβη

Καρδίτσα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους, τι «βλέπουν» οι αρχές

Γιαννιτσά – Ατύχημα σε αγώνα Motocross: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες, σε κρίσιμη κατάσταση οι τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28