search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:26
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ποινικές διώξεις για κακουργήματα στους δράστες της δολοφονίας του υπαλλήλου ψιλικατζίδικου

08.11.2021 16:35
thessaloniki987-new

Ένας 27χρονος και ένας 35χρονος είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης και ο συνεργός της ληστείας μετά φόνου που έγινε τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών άσκησε ποινική δίωξη στον 27χρονο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ στον 35χρονο για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Και οι δύο διαθέτουν ποινικό παρελθόν και είναι γνώριμοι στις αστυνομικές αρχές.

Ο 27χρονος προσήχθη από το σπίτι του, όπου εντοπίστηκε, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα.  Επόμενο βήμα η έκδοση εντάλματος σύλληψης από την 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να απολογηθεί. Είχε προηγηθεί η σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του 35χρονου συνεργού του.

Ο 35χρονος  που μετήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια, φέρεται να παραδέχθηκε στην εισαγγελέα ότι βρισκόταν μαζί με τον 27χρονο, χωρίς όμως να γνωρίζει ούτε για τη ληστεία ούτε για τη δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατέθεσε ότι με τον κατηγορούμενο για τη ληστεία έκαναν τον τελευταίο καιρό παρέα. Η εισαγγελέας τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ασφυκτική πίεση στο ΕΣΥ – Δραματική η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα

Αθήνα: Διόδια στο κέντρο και νέα μέτρα Ανάπτυξης – Τι απαντά ο Μπακογιάννης

Κυριάκος Παπαχρόνης: Πού βρίσκεται σήμερα ο διαβόητος «δράκος της Δράμας» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:22